Post by iludosalge on Mar 17, 2022 5:32:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za povećanje dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish with flashcards! 2022 version ▞▞▞
Learn Spanish with flashcards! Vzdělávání aueo
jednostavan za korištenje.
Vrlo jednostavan za korištenje i sjajno iskustvo učenja!
Learn Spanish with flashcards! Pendidikan hdw
Veliki izbor riječi za učenje.
Lako i funkcionalno.
Savršeno za učenje vokabulara!
Da li bi bilo moguće imati i top 2000 ili 3000 riječi? Inače bi se moglo naići na prilično beskorisni vovab nakon prvih 1000 riječi.
Vrlo dobra aplikacija, što kažete na norvešku verziju?😀
U redu je
Najbolja aplikacija za flash kartice. Svakako preporučujem
Dobra aplikacija. Mislim da dobro funkcionira, ali nije tako zabavno ili zanimljivo kao druge aplikacije za učenje jezika koje vas zaokupljaju. Dakle, ocjena 4 zvjezdice.
Govor robota uvijek se vraća na engleski. Želim zadržati lijep španjolski naglasak.
Learn Spanish with flashcards! Ta’lim hhlp
Nije intuitivno
To je dobra, ali ne i sjajna aplikacija. U besplatnoj verziji možete učiniti prilično malo, ali postoji ograničenje u broju riječi koje možete svakodnevno učiti, pa sam platio nadogradnju. Plaćena verzija ima prilično razumnu cijenu i to ide u prilog aplikaciji. Svoje riječi možete dodati uvozom tekstualne datoteke - kažu CSV, ali to je zapravo obična tekstualna datoteka (UTF-8 kodiranje) s točkom i zarezom kao razdjelnikom. To znači da trebate imati Excel ili Word da biste dobili datoteku u ispravnom formatu, što je prilično dugotrajno. Druge aplikacije omogućuju vam uvoz izravno iz Excela. Ipak mi se sviđa metoda učenja. Možete dopustiti aplikaciji da odabere riječi iz svih svojih kategorija ili možete odabrati kategoriju na koju ćete se usredotočiti.
Lijepa aplikacija za flash kartice. Sviđa mi se što mogu mijenjati jezik prikazane kartice tako da mogu pojačati prisjećanje iz bilo kojeg smjera.
Jednostavna za korištenje i praktična aplikacija za vocab. Volio bih da imaju i francuski. Vocab jednostavan za učenje tijekom dana - toplo preporučujem.
Aplikacija je korisna! Dobar posao!
Jedina aplikacija vocab koju sam koristio i koja mi zapravo radi!
Jasno i korisno
Izvrsna aplikacija koja će vam pomoći u formalnom razredu
Savršena aplikacija za učenje vocab
Aplikacija je dobra i savršena za učenje, ali rječnik treba dosta ugađati kako bi bio sveobuhvatan. Preporučuje se upotreba sa SpanishDict.
Izvrsna aplikacija za izgradnju vašeg vokabulara.
Ova je aplikacija bila stvarno učinkovita za mene, uključujući ponavljanje putem obavijesti i ograničavanje mog vokabulara na određene kategorije u isto vrijeme. Ja sam srednjoškolac koji uči španjolski i još uvijek imam puno riječi za učenje s ovom aplikacijom. I to besplatno!
Jednostavan za korištenje. Pomaže u učenju i pamćenju
Drži me motiviranim za nastavak učenja.
Vrlo za pamćenje novih riječi.
Savršeno za učenje vokabulara super brzom brzinom
Learn Spanish with flashcards! Læring ohbj
užasan izgovor!
<a href=""></a>
Ovo je lijepa aplikacija. Volio bih da ima nekoliko opcija. Bio sam da postoji opcija za onemogućavanje značajke prijelaza za odgovor; Često slučajno prevučem prstom na ovaj ili onaj način. Također, želim da postoji opcija da vas prisilim da uključite naglaske u znakove (el periodico vs el periódico). Također, često generira obavijesti za vježbanje, samo da kaže da nije vrijeme za vježbanje.
Općenito: preporučujemo da ovu aplikaciju dodate na popis svojih aplikacija za učenje. Nisam dugo koristio aplikaciju. Jedine stvari koje mi se dosad nisu svidjele: 1) nemaju svi vokabovi primjere rečenice; 2) ponekad je konjugirani oblik i vokab uz infinitiv.
Sjajna aplikacija!! Nedavno sam naišao na mnogo aplikacija..ali ova aplikacija i njezina metoda učenja stvarno su nevjerojatni i rade. Bit će super ako i ubuduće dodaju neke nove riječi..usput dobio sam i moju punu verziju!!
Dobar trener vokabulara.