(Android) Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet kod do generatora punktów
Mar 17, 2022 5:39:02 GMT
Post by iludosalge on Mar 17, 2022 5:39:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod do generatora punktów ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet 2022 version ▞▞▞
Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet Vzdělávání fce
Świetny sposób na łatwe zebranie i zachowanie kana! Nauczyłem się pełnego alfabetu hiragany w niecały dzień. Wysoce zalecane
Uwielbiam tę aplikację. Dostałem jednak nowy telefon i z tego powodu muszę zapłacić za aplikację. To nie jest taka wielka sprawa (nie kosztuje tak dużo) Po prostu jest mi smutno, że muszę zaczynać wszystko od nowa. To jednak dobra praktyka.
Świetnie! Ta aplikacja bardzo ułatwia naukę zarówno hiragany, jak i katakany.
Wypróbowałem wiele różnych aplikacji do nauki japońskiego. To zdecydowanie najłatwiejsza metoda nauki. Poleciłbym 100%
Świetna aplikacja dla początkujących do nauki japońskiego. Historie i pneumonika pomagają uczyć się i zapamiętywać wszystkie litery.
Działa wystarczająco dobrze do zamierzonego celu, ale może skorzystać z kilku ulepszeń, aby zapewnić prawdziwie dopracowane wrażenia: 1. Użyj próbek audio o wyższej jakości dla dźwięków. 2. Zaoferuj rzeczywiste lekcje dotyczące modyfikatorów postaci: tenten, maru, ... w szczególności tenten i maru są nieco trudne do zapamiętania 3. Dołącz notatkę, że を/ヲ jest faktycznie wymawiane tak samo jak お Myślę, że te cechy zapewniają doskonałe ulepszenie aplikacji.
Uwielbiam słowa kluczowe / opisy, których używa do zapamiętania hiragany i katakany. Bardzo przydatne.
Fajna aplikacja, ale naprawdę chciałbym zobaczyć sposób na ponowne uruchomienie kursu. Wiem, że możesz zrobić 1 znak na raz, ale byłoby miło wziąć je pod rząd.
Naprawdę niesamowita aplikacja. Nauczyłem się całego alfabetu hiragany w 3 dni. Gorąco polecam i ma płatną zapłatę 3-5 dolarów po pierwszej lekcji, ale jest tak warta
Bardzo dobra aplikacja! Zatrzymałem się, gdy dotarłem do zakupów w aplikacji. Myślę, że jeśli masz pieniądze do wydania, nie pożałujesz!
Absolutnie niesamowita aplikacja. Poszedłem w niezłym tempie i nauczyłem się na pamięć wszystkich hirigany i katakany w ciągu dwóch tygodni z tej aplikacji! Tak zabawne i świetne.
Sugoi
Super przydatna, zabawna i, co najważniejsze, skuteczna aplikacja do nauki hiragany i katakany w krótkim czasie! Dwa kciuki w górę!
Kocham to. Pomógł mi bardziej niż inne aplikacje, które wypróbowałem
Świetny
Dobra aplikacja, jednak kiedy próbuję kupić pełną aplikację, nie mogę kupić wersji płatnej, dlatego umieszczam tylko 2 gwiazdki. Jak mogę otrzymać wersję płatną?
Dzięki 3 godzinom praktyki w aplikacji i kilku praktykom na zewnątrz, mogę już przeczytać większość hiragany i katakany. Ta aplikacja jest naprawdę niesamowita
Naprawdę dobry sposób na naukę hiragany i katakany, nie wiem, jak bym się ich wszystkich nauczył bez tego
Nauczyłem się wszystkich Kanas samodzielnie dzięki tej aplikacji w 100% polecam.
Świetny sposób na naukę liter hirigana i katakana. Każda postać ma historię, która pomaga jej utkwić w pamięci. Zdecydowanie polecam.
<a href=""></a>
👌.
私はすきです Ta aplikacja sprawia, że nauka ひらがな i カタカナ jest naprawdę przyjemna i łatwa.
Cóż za wygodny sposób na naukę japońskiego!
Fantastyczny. Potrafił szybko się uczyć i zachowywać wiedzę.
Jak dotąd tylko prawdziwa krytyka w 30 znakach polega na tym, że ocenianie „tak / そ” jest naprawdę surowe, kiedy rysuję to w porównaniu z innymi. Dzięki temu nauka była o wiele łatwiejsza niż cokolwiek innego, co znalazłem
Naprawdę dobra aplikacja, która w prosty i zabawny sposób uczy pełnego zakresu hiragany i katakany. Warta 4,99 GBP
Bardzo dobrze wykonany do nauki
Aplikacja była naprawdę dobra i naprawdę pomogła mi nauczyć się hiragany i katakany.
jest to dobra aplikacja i naprawdę mi się podoba i jest dla mnie bardzo pomocna, ale po pierwszej lekcji musisz kupić następną lekcję i dlatego ją odinstalowuję LMAO jestem spłukany, ale jest bardzo pomocny, ale ja też nie lubię niektórych z ich historii, więc tworzę własne. ich strona jest lepsza. och i nie ma reklam i to jest pocałunek szefa kuchni lmao
Było naprawdę fajnie, dopóki nie skończyłem pierwszego kursu i musiałem zapłacić, aby kontynuować
Świetna aplikacja do nauki podstaw japońskiego w czytaniu i pisaniu hiragany i takatana.
Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet การศึกษา mgpe
Całkiem dobre. Chociaż fajnie byłoby też mieć lekcję na temat różnych „czcionek” (widziałem „ri”, „ko” i „fu” trochę inaczej. Nie jestem pewien, czy czcionki to właściwe słowo do użycia tutaj), ale poza tym to świetna aplikacja.
fajna aplikacja do zapamiętywania liter hiragany i pisania ich ...
Aplikacja zapowiada się naprawdę dobrze, jednak po prostu 7 liter z hiragany wymaga, aby zapewnić możliwość dalszej kontynuacji gry. Japońskiego można się uczyć za darmo w wielu innych aplikacjach, dlatego uważam, że jest to wielki minus w tej aplikacji. Gdyby tylko katakana byłaby płatna, zastanowiłabym się nad kupnem jednak jest inaczej. Te same dwa alfabety kosztują tylko 25 zł, ale nadal nie jestem zainteresowana kupnem.
Oczywiście za resztę trzeba zapłacić! Aplikacja nie mogła nawet zrozumieć, że poprawnie rysuję znaki w niewłaściwej części ekranu. Zrób sobie przysługę i ucz się na długopisie i papierze.
Fajna aplikacja do nauki japońskiego
Bardzo przydatne, ogromnie pomogło w nauce języka. Polecam również pokazanie wpisanych wersji postaci, ponieważ りmoże być trudne do odczytania, jeśli uczysz się wyłącznie z tej aplikacji.
Aplikacja jest dobra. wybrzmiewasz, gdy śledzisz słowo. Jedyny problem, który mi się nie podoba, to dźwięk, który brzmi jak kana, większość z nich to zły dźwięk lub po prostu brzmi naprawdę okropnie. Mam tutaj japońskiego przyjaciela, spójrz na to, co się uczę, mówi, że głos jest za dużo robota, nie może nawet tego zrozumieć, to ją dezorientuje, więc myśli, że nie powinienem tego słuchać i szukać innej aplikacji lol. Nie mogę się z nią kłócić, kiedy przez całe życie mówi po japońsku, więc przepraszam, że wygrywa w tej recenzji.
Nawet sama praktyka uderzeń sprawia, że jest to dla mnie 5 stan
Nauczyłem się wszystkiego w jeden tydzień.Warte każdego grosza
Dziękujemy za stworzenie tej aplikacji!
Dobry
OMG OMG DZIĘKUJĘ TAK DUŻO Ta aplikacja jest tak wspaniała, że ją uwielbiam !! Nauczę się hiragany w mgnieniu oka!
Byłaby dobrą aplikacją, gdyby powiedzieli, że musisz zapłacić po pierwszych 7 znakach
Najlepsze narzędzie do opanowania katakany i hiragany
Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet تعلیمی jqg
Muszę to pokochać. To naprawdę dobrze działa z tym, jak się uczę, a krótkie opowiadania, które mają pomóc ci zapamiętać postacie, są naprawdę pomocne
Za każdym razem, gdy próbuję go zainstalować, po prostu mnie zamyka lub przestaje działać. Proszę to naprawić, abym mógł dać dokładną recenzję. Ale na razie 1 gwiazdka.
Po 7 poziomach aplikacja była tylko płatna. Gdyby to zostało określone od samego początku, nie marnowałbym czasu.
Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet განათლება jma
Naprawdę zabawne i proste, łapałem to i naprawdę pomaga w zapamiętywaniu japońskich znaków.