Post by iludosalge on Mar 17, 2022 5:45:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gra hakerska (więcej primogemów) ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Zawsze bardzo podobała mi się ta gra aż do ostatniej aktualizacji .. teraz gra zawiesza się w połowie wyścigu, a aplikacja zamyka się! Próbowałem skontaktować się z programistami, ale nie mogę znaleźć danych kontaktowych, więc muszę zostawić słabą recenzję, aby zwrócić ich uwagę w nadziei, że ten problem można rozwiązać!
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Przygodowe ekqt
Użyj, aby być dla mnie 5 gwiazdkami. Jeśli chodzi o fizykę gry/samochody/regulację, to wszystko jest idealne, ale niekończące się reklamy i ilość czasu, który musisz poświęcić na zakup samochodów, stały się absurdalne. Najbardziej podobają mi się opcje tandemowe i najwyraźniej niewiele z tego zyskujesz. Więc utknąłem na tym samym „poziomie” iz pieniędzmi spadającymi przez rok.
Błędy, błędy, błędy. 1 min na załadowanie 1 paliwa? NIE! Nie można mieć tylko następnego załadunku. Albo ten sam drugi raz. Kupuję przedmioty za 40 zł, a ty wyłączasz reklamy na... tydzień. To żart?
Ta gra była by spoko gdyby nie bugowala się tak bardzo wyłączać telefon. Samoistnie i nie da się zrobić nic
xd
Zdecydowanie przyznałbym jej 4 gwiazdki, ale rzecz w tym, że nie podobał mi się fakt, że trzeba było wydać sporą ilość pieniędzy w tej grze, aby naprawdę się nią cieszyć. Tak jak wiem, jak realistyczna jest ta gra i jest to najlepsza mobilna gra driftowa. Ale byłoby trochę lepiej z kilkoma małymi aktualizacjami. Ponieważ byłem początkującym, Gra powinna była dać odpowiedni samouczek na temat niektórych konkretnych zagłębień, które były skomplikowane, jak blisko ściany i tak dalej. Ale co do tego nie dali.
Gra jest dobra, ale nie daje wystarczającej ilości paliwa, 10 minut, aby zdobyć 1 paliwo, a dostajesz tylko 5, również ponowne próby kosztują paliwo, co nie powinno być rzeczą, w przeciwnym razie gra jest dobra..
Grałem w tę grę przez ostatnie 2 dni, odkryłem, że sterowanie jest bardzo łatwe do dostosowania i bardzo uzależniające. Chociaż są pewne problemy z ładowaniem gry wieloosobowej i nadal odejmuje 1 energię po ponownym uruchomieniu mnie z ekranu głównego, napraw, a ja zmienię moją recenzję.
Mam nadzieję, że to widzisz ....... gra jest świetna 😃 ale czekałem tak długo, aby to zainstalować, ponieważ myślałem, że gra ma tryb offline, gdy ładuję ekran i wyłączam moje Wi-Fi lub dane, które są napisane "sprawdź swoje połączenie internetowe" i naprawdę nienawidziłem tego, że proszę dodać tryb offline, o który błagam
Przez nową aktualizację nie mogę grać
Rozumiem, że gra jest nowa ale tak złej optymalizacji jeszcze nie widziałem
CarX Drift Racing 2 Corse ncb
Gra jest cudowna. Mam słabe auta ale dobrze driftuje.ostatnio był event i tylko za 30ep dostałem ładunek dostałem ładunek Polecam
CarX Drift Racing 2 Перегони veg
szczerze mówiąc, świetna gra! ale ceny samochodów i artykułów spożywczych są na najwyższym poziomie! Nie podoba mi się to, że musisz kupować skrzynie do driftu, aby uzyskać wymianę silnika za prawdziwą walutę i musisz palić benzynę, aby grać online, to odbiera zabawę z gry😒 jeśli online jest bezpłatne, a wymianę silnika można zapłacić w grze waluta byłaby 10x fajniejsza, a ludzie na pewno grindowaliby i spędzali czas na grze, aby ulepszać samochody👍🏼
Mam nadzieję, że następną aktualizacją po wydaniu Carx Street będzie tryb nocny, neony pod samochodem, nowa mapa, nowy samochód, dodatkowa pojemność graczy w pokoju online, usuń procent opon podczas treningu, usuń limit czasu w pokoju online, bezpłatna kamera 360 widok, i ukryj HUD (wszystko) z wyjątkiem ikony kontrolera.
Nigdy nie kończy ładowania pod pretekstem aktualizacji. Nie pobieraj
Podoba mi się widok z kokpitu w tych grach, ponieważ naprawdę uchwyciliście ruch głowy kamery, ale jeśli nawet najmniej przyciemniam szyby, a tor jest nawet lekko zachmurzony, tor znika z widoku z kokpitu. Ledwo widzę 20 stóp przed samochodem... jest powód, dla którego nikt limuzyny nie przyciemnia przedniej szyby, tylko szyby. Najprawdopodobniej naprawiłoby to problem, gdyby usunięto efekt zabarwienia przedniej szyby w widoku z kokpitu. Przydałaby się też opcja gamma.
Multiplayer to śmieci. 9/10 razy grasz przeciwko botowi, a nie człowiekowi. Rozgrywka jest wyjątkowo niespójna. Samochody radzą sobie zupełnie inaczej (o wiele gorzej) podczas gry wieloosobowej w porównaniu do singleplayer/tuningu. Gra jest płatna. Myślenie, że ktokolwiek kupiłby wirtualny samochód za 15 USD, jest zabawne. Jesteś też zmuszony do oglądania reklam, aby uzupełnić paliwo. W jakiś sposób mój darmowy samochód poziomu 1 dryfuje lepiej niż mój samochód poziomu 4, co nie ma sensu. Niezwykle niespójna rozgrywka.
Fajna gra, polecam ją. Fajnie można polatać bokiem ta gra jest dla Wgłebiajacych się w ulepszanie i ulepszanie swoich pojazdów. Jeden minus aktualizacje, które nie ważą mało. Reszta sama plusy
Wszystko było świetnie, dopóki nie mogłem otworzyć gry bez Wi-Fi. Pobrałem tę grę, ponieważ wyglądała na najlepszą grę samochodową, w którą można grać offline/online. Ale teraz nie otworzy się bez Wi-Fi, ta aktualizacja jest do bani.
Utknął na ekranie ładowania i wyświetla się, serwer w trakcie konserwacji
CarX Drift Racing 2 賽車遊戲 hcv
CarX Drift Racing 2 แข่งรถ mtq
Bardzo dobra gra driftowa ....
Gra jest fajna
Dodaj nazwę lobby i czatuj w trybie wieloosobowym.
Podoba mi się fizyka i mechanizm samochodu. Ale umieszczenie zbyt drogich samochodów z nielicencjonowanymi markami samochodów naprawdę sprawiło, że ta gra przekroczyła logikę. To znaczy, rozumiem, że programista potrzebuje pieniędzy, aby doić nas w każdej aktualizacji. Ale to nie znaczy, że dla nas, graczy f2p, musisz być chciwym dupkiem. Każda kosmetyka samochodowa i opcjonalne opony wymagają zakupu, ale mamy tak mało pieniędzy do wydania z każdych wyścigów, które ukończyliśmy. To naprawdę smutne. Ale co mogę zrobić poza zaakceptowaniem faktu, że jestem zbyt biedny.
Dodaj specyfikację felg — ET, szerokość i rozciąganie opon
Gra jest świetna, ale tak jak inni już wskazywali - 5 zbiorników z gazem - to po prostu śmieszne i chciwe deweloperów. Gra jest świetna, ale nie wystarczy tylko zapłacić, aby wygrać (tak, możesz to zrobić), ale także zapłacić za grę w lol. I nie możesz tak po prostu zapłacić raz i pozbyć się tej głupiej mechaniki. Możesz zapłacić 5 € za miesięczny abonament i będziesz mieć 10 zbiorników gazu (jak hojne, ha). A potem nadal musisz obejrzeć 30-sekundową reklamę, aby uzyskać dodatkową próbę. ZA KAŻDYM RAZEM!
Świetna gra, ale ilość czasu, który musisz zmarnować (zdobyć gotówkę), aby cieszyć się grą, nie jest tego warta i naprawdę 5 paliwa? Mam nadzieję, że deweloperzy coś zrobią
git
Asus zenfone max m2 pro 6gb grafika pełna zero przycięć chodzi co do samej gry zarabiania na porażce zarobek poprawił chociaż trochę
CarX Drift Racing 2 مسابقه vnts
Hej, gra jest dobra, ale czy możesz ją wyłączyć lub włączyć/wyłączyć w menu opcji startu tocznego w grze, to jest dla mnie tak denerwujące, dziękuję
To najlepsza gra driftingowa / jdm stworzona na telefon komórkowy, bardzo podobna do wersji na pc / xbox / ps. Osobiście to uwielbiam! Ma świetną fizykę i nieograniczoną ilość efektów i wiele więcej! Proponuję tę grę każdemu, kogo nie stać na grę w CarX na PC lub konsoli. Nie zauważyłem żadnych błędów ani usterek poważnie, twórcy włożyli wysiłek w stworzenie tej gry! nie tak jak większość innych idiotycznych i głupich gier na telefony komórkowe, które nie mają sensu.
Ostatnim razem, gdy grałem w tę grę, miałem sporo ponad 7 samochodów. Kilka miesięcy później już ich nie ma i nie można ich wybrać. Po prostu zniknął z gry. Samochody, na które wydałem dużo pieniędzy i przegrałem. Czemu? Na serio? 1 gwiazdka i odinstalowane. Tak rozczarowany. To była moja ulubiona gra driftowa.