Post by iludosalge on Mar 17, 2022 6:11:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Dog Magic Tiles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Dog Magic Tiles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ Cat Dog Magic Tiles 2022 version ▞▞▞
👌👌👌👌🐶🐶🐶🐶🐶🐶😁😁😄😊😁
То је забавна игра и на њу морате да се фокусирате
Игра је заиста фантастична коју сам икада видео на свету па дајем пет звездица овој игри 👌🥰🥰
Фуј!!!
Cat Dog Magic Tiles Muusika blq
Ова игра је добра игра, али песме не морају да се повежу на Ви-Фи пре него што се активирају
Обожавам игру, видео сам је и силно ми је било да је добијем, али ме растужила јер ми је мачка умрла =(
Волео бих да могу да добијем 0 звездица јер једну на мојим омиљеним када кренете на СУПЕР ДУПЕР ЕКСТРЕМНИ РЕЖИМ
Да ли ово нервира моју маму, смешно је. Волим ову игру, препоручио бих.
Лумаиан багуа
Ово је веома забавна игра, али предлажем више песама које су цртане, хвала 😊😊 😊
Толико је забавно и волим га и вртим се по цео дан и ноћ на њему.
Играјте ову игру кад год сте под стресом, љути или вам је досадно. Најбоље игра икада!!!!!!!!!!! Има чак и моје омиљене песме и нове песме за учење
Веома је смешно, укључујући и то да би се неке песме могле разбити и направити у краће делове, али у реду је игра је невероватна
Добро, али ако можете мало да отежате
Прави буку штенета и забавно је и кад ти је све лакше и лакше јер је све теже и теже па ми се зато свиђа
Ово је невероватно, бутттттт... Уместо да дате круну за бесконачан режим. Могли би дати песму!
Свиђа ми се
Свиђа ми се што иде брзо и то је кул изазов
Ова игра је тако забавна да волим ову игру као да сам умро од тога да сви пси и мачке певају песму коју певају људи Волим људе или особу која је направила ову игру
То је најбоља клавирска игра икад коју волим 🎮💕 Потпуно препоручујем
У реду, узео си један лавеж пса и уредио точку. А нема ни мачке. Искрено, ово је само смешна апликација 😂
Волим начин на који пас или мачка певају
Cat Dog Magic Tiles Musiqi mtql
Скоро да сам ово играо сваки дан и толико ми се свиђа да ли знаш шта ја толико волим јер мјауче и шта је шта'
Cat Dog Magic Tiles ሙዚቃ mvet
Боже
Cat Dog Magic Tiles Muzika xcn
Catch them all dex टूल jtc
Супер забавно и можете да прескочите огласе за 5 секунди ☺😊👍✨
Добро
Као што видите 🙈 ставите пет звездица јер ме песме увек усрећују као кад сам узнемирен или тужан свирам је и лако ме стишава тако да мислим да би свако требало да инсталира ову игрицу и игра је јер ми помаже па зашто Ставио сам пет звездица 🤩
🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩❤❤❤❤❤🐕❤❤❤❤❤❤❤
Нови кућни љубимци
Не производи никакав звук
Никада нисам играо ову врсту супер игре
Здраво ПАЛАК.ЈАИ Н 😗🤐😮😲😁🙌👍
Заиста волим ову игру, али је заиста тешко победити када иде пребрзо.
Волим то😍
Сјајна игра и одлична координација ока у руке.
Обожавам ову апликацију, постоји плави пут у старом граду, певај ме да спавам пет ноћи код Фреддис-а и тона мор и тјонк, требало би да добијете ову игру, такође убрзава ваш мозак
ова игра ЈЕ НЕВЕРОВАТНА свако ко чита ово ПРЕУЗМИТЕ ОВО САДА ВВВ!!! бтв, можете ли да ставите мелодију на тему Хари Потера, свако ко види ово, преузмите ову игру одмах! цатдог магиц плочице су невероватне! сви сте сјајни, желим вам одличан дан! и ја волим псе ова игра има толико ствари које волим, као што су песме које су ми омиљене и још много тога !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Такође можемо да чујемо музику Алана Вокера и тако слатке и лепе песме такође волим ову игру
Cat Dog Magic Tiles Musik dar
Нисам сигуран да ли ми се свиђа
Омг, ја волим мачке и псе и они су сјајни, мислим да је то одлична игра за љубитеље паса и мачака, али ми је 💔 срце сломљено што људи кажу да нема, али знам да је двоје и да је тако мање мачјих плочица и да, сваки љубитељ мачака то не воли, али ја волим
Хладан
Ова игра за мене нема миске, тако да је невероватна. Заиста уживам у чињеници да има мачке и псе уместо нормалног људског гласа.
Заиста тешко за децу